SEMITRONIX Construction. Për informata dhe detaje ju lutem na kontaktoni në tel: + 377 44 139 059 

Objekti Afaristo banesor - Te stacioni i trenit në Pejë.

Përshkrimet e projektit

I ndërtuar periudhën 2008 - 2009                                     Në përbërje ka banesa dhe lokale me dimensione të ndryshme. Gjendet ne një lokacion atraktiv për të jetuar dhe gjithashtu për biznes. Për nga madhesia e projekteve te ndertuara nga SEMITRONIX Construction është një prej projekteve më modeste.

LISTA E PROJEKTEVE