SEMITRONIX Construction. Për informata dhe detaje ju lutem na kontaktoni në tel: + 377 44 139 059 

CENTRUM në Pejë

Përshkrimet e projektit

I ndërtuar gjatë periudhes 2002 - 2004.                                   Në përbërje ka banesa dhe lokale me dimensione të ndryshme. Banesat janë të dimensioneve të ndryshme, poashtu edhe lokalet mund te kenë dimensione sipas përshtatjes se bizneseve të ndryshme.

LISTA E PROJEKTEVE