SEMITRONIX Construction. Për informata dhe detaje ju lutem na kontaktoni në tel: + 377 44 139 059 

Për ne

SEMITRONIX ka filluar me aktivitetin punues shumë vite para 1999 në fushën e elektronikes si distribuimin, servisimin e brendeve botërore elektronike si Philips dhe Grundig.  Gjatë kesaj periudhe vlen të theksohet qe ka qenë lider në servisimin dhe mirëmbajtjen e pajisjeve të ketyre brendeve botërore. Pas luftes në Kosovë, SEMITRONIX fillon aktivitetin në fushen e ndertimtarisë, patundshmerisë, hotelerisë dhe se fundmi edhe në farmaci.

Kompania

Ne vitin 2002 SEMITRONIX shtrihet ne fushen e ndërtimit me SEMITRONIX Construction.

Përgjatë kesaj periudhe percjell zhvillimet e urbanizimit bashkëkohor dhe fillon me ndërtime multi-funksionale qe nënkuptojnë banim, biznes, hoteleri, gastronomi dhe argëtim ne një objekt të vetëm.

Ndertimet janë bërë ne modelet e objekteve afaristo-banesore me banesa , lokale dhe shërbime hoteliere. Keshtu banoret në objektet e Semitronix Construction i kanë të gjitha sherbimet e nevojshme për jetesë në një objekt multifunksonal siq janë objektet afaristo-banesore.

Tani keto objekte janë funksionale dhe të gjallëruara dhe vazhdojnë të jenë një model i suksesshëm i urbanizimit të qyteteve të Kosovës. Jemi te perkushtuar ne vazhdimesi per kujdesin ndaj klientit ne ofrimine sherbimit per menxhimin e hapesirave te perbashketa me qellim te krijimit e nje jetese sa me te mire te mundshem per banoret qe jetojne aty.

Gjitahshtu ky lloj sherbimi jepet edhe per bizneset te cilat zhvillojne veprimtarit e tyre ne lokalet tona. 

 

Bekë Zeka
President 

 

Bekë Zeka është themelues i SEMITRONIX               Ka mbaruar shkollen e larte ne fushen e elektronikes. Ka pervoje pune 50 vjeqare dhe ka udhehequr me sukses kompanine ne sfida te ndryshme pergjate gjysem shekulli.

Kontribues ne jeten shoqerore ne periudhen e paraluftes dhe pasluftes. Ka qene aktivist i palodhshem ne Bashkimin Sindikatave Pavarura te Kosoves – BSPK dhe aktivitete te tjera te ndryshme.

Nje theks te veqante kontributin e tij ne sport si themelues dhe Kryetar i Federates se Boksit Profesionit te Kosove – e njohur nderkombetarisht.

Projektet tona

Ne vitin 2002 SEMITRONIX Construction shtrihet në fushen e ndërtimtarisë në Kosovë

SEMITRONIX Construction percjell zhvillimet e urbanizimit bashkëkohor dhe fillon me ndërtime multi-funksionale qe nënkuptojnë banim, biznes, hoteleri, gastronomi dhe argëtim ne një objekte te vetëm

SHIKO PROJEKTET